» smink

Nem csupán a szépségszalonba látogató vendégeim részére lehet a smink tökéletes eszköz szépségük kiemelésére. Esküvőkön, céges rendezvényeken közkedvelt program a vendég hölgyek körében a személyre szóló smink tanácsadás, meglévő sminkjük korrigálása.

“további munkáim…”

» arcfestés gyerekeknek

Arcfestéseinket speciálisan gyermekeknek előállított festékekkel végezzük. Az Angol Királyságban előállított arcfestéket független bőrgyógyászok, toxikológusok tesztelték. Teljesen biztonságosak, Eu és FDA (Food and Drug Administratition) szabványnak megfelelőek, illatmentesek és könnyen eltávolíthatók. Csillámfestékeink szintén kiváló minőségű professzionális termékek, melyeket egy közel fél évszázados múlttal rendelkező amerikai sminkgyártó cég állít elő. Biztonságos, bőrbarát termékek.

“további munkáim…”

» lemosható vagy vízálló tetoválás festése kézzel

Kisebb létszámú rendezvényeken kedvelt testfestési módszere ez a hagyományos tetoválásokat utánozni tudó, bőr indigóval készített tetoválás. Az előre indigóra rajzolt mintákat vizes bázisú vagy vízálló festékkel színezzük.

“további munkáim…”

» lemosható tetoválás festése airbrush technikával

Az airbrush-sal, vagy más néven retuspisztollyal és sablonnal történő festés rendkívül gyors, nagy létszámú rendezvények kedvelt szolgáltatása. Gyermekek számára vidám, kedves rajzfigurákat ábrázoló sablonok, felnőttek részére nonfiguratív, valódi tetoválásnál is gyakran használt motívumok széles skáláját tudjuk biztosítani. Sablonjaink ausztrál sablonkészítő cégtől érkeznek, ezért különleges, ritkán előforduló tetoválásokat tudunk velük biztosítani. Egyedi sablon készítésével lehetőség nyílik céglogók bőrre történő felfújására.

“további munkáim…”

» csillámtetoválás

A csillámtetoválások sablon segítségével készülő motívumok, melyek 7-14 napig maradnak fent a bőrön. Főként kislányoknak, hölgyeknek ajánljuk ezt a nagyon dekoratív testdíszítési formát. Egy-egy motívum elkészítése átlagosan 5 percet vesz igénybe.

“további munkáim…”

» 24 karátos arany vagy ezüst füst bőrékszerek

Partyk, esküvők, rendezvények különleges testékszerei lehetnek ezek a 24 karátos arany, illetve 99,99%-os tisztaságú ezüst füst ékszerek, amelyek vékony filmrétegben tapadnak meg a bőrön.

“további munkáim…”

» UV festés testre

Speciális, UV fényre világító testfestékkel készülnek ezek a motívumok. Gyorsan elkészíthető festés, viszont értelemszerűen UV világítást igényelnek, hogy láthatóvá váljanak a bőrön. Az UV fénycsöveket mindig a megrendelőnek kell biztosítania!

“további munkáim…”

» testfestés airbrush technikával

Airbrush technikával történő testfestés, amely során nagy testfelületeket festünk meg. Alkalmas cégeslogók, termékmárkák, márkanevek felfestésére, és hostesseken, táncosokon való reklámozásukra. Az egyéni díjszabású szolgáltatás, az ár a testfestés és az elkészítendő logó bonyolultságától függ.

“további munkáim…”

» hennafestés

Ahogyan henna tanárom, kollégám Marton Ákos fogalmazott:

“Amiért stabilan kedvelt elem a hennázás a rendezvényeken, annak az interaktív jellege az oka. Szerencsés arányban keveredik benne, az esztétikum, az egyéni önkifejeződés, az egzotikum, az erotika, a játék és a boldogságérzés. Még mélyebben, a megérintés szakrális, ünnepi ceremóniájának nevezhetjük. Tapasztalataim szerint maga a szolgáltatás legideálisabb céges partikon, egyaránt nyitott és zárt helyszíneken, valamint fiatal és középkorú hölgyek, illetve 6 év feletti gyermekek felé eltolódott arányú vendégek csoportjai számára.”

Kizárólag növényi hennával dolgozom, a fekete henna az egészségre káros anyagokat tartalmaz! Erről bővebben az OÉTI honlapján olvashattok.

“további munkáim…”