» Sothys cég története

1946-ban Párizs egyik legelegánsabb utcáján, a rue de Faubourg Saint-Honoré-n megnyílt Dr. Hotz szépségintézete, a Sothys Institute. A szépségszalon a bőr fiatalságát visszaadó ampullás kezeléseiről vált szinte azonnal híressé, keresetté.

1966-ban a Mas család megvásárolta a Sothys Intézetet, és ez fejlődésének új, eddig soha nem látott lendületet adott. A Sothys titkos receptúrák szerinti ampullákat és krémeket vidéken és külföldön is árusítani kezdték nagy sikerrel.

1976-ban a mediterrán francia vidékre (Brive) költözött a Sothys kutató-és fejlesztő laboratóriuma, ahol nagy mennyiségben is elkezdődött a kozmetikai hatóanyagok és termékek előállítása, valamint exportja. A Soredec laboratórium a mai napig piacvezető szerepet tölt be a legújabb kozmetikai hatóanyagok felfedezésében, fejlesztésében

2009-ben a Sothys bizonyítottan eredményes és folyamatosan megújuló kezelései, valamint változatos termékei világszerte a legjobb kozmetikai szalonokban találhatók meg. Mára 110 országban több, mint 15 000 szalon kínálja igényes vendégeinek a Sothys termékeket és a termékekkel végzett arc-, és testkezeléseket.

www.sothys.com