» Kurland Permanent Contour® pecsétmasszázs

Az alpesi natúrkozmetikumokat gyártó Kurland cég Permanent Contour® pecsétmasszázsa egy új, exkluzív masszázsfajta, amely meleg illatos olajjal, és gőzölgő hatóanyag “pecsétekkel” történik. A kellemes relaxáló kezelés alatt a bőr feltöltődik hidratáló és öregedést gátló hatóanyagokkal, és hosszantartó, bársonyos bőrt eredményez a szépségszalonba érkező vendégek nagy örömére.

» Hogyan történik a Permanent Contour® pecsétmasszázs?

A Permanent Contour® pecsétmasszázs során tiszta, 100%­os gyógynövényekkel megtöltött, egy speciális készülék segítségével, folyamatos meleg gőzzel átitatott “pecsétek” hatóanyagait juttatom be a bőr mélyebb rétegeibe. A kezeléshez kifejlesztett készülék, amely több ízben is elnyerte a European Health & Spa Award díjkiosztó gáláján a legjobb arc­ és testkezelő készülék díját. A kezelés teljes időtartama alatt az általam beállított hőmérsékletű meleg gőzt bocsájtja ki a kezelőfejeken, amikre a gyógynövényes párnácskák rá vannak illesztve. A meleg gőz a bőrt felmelegíti, a pórusok így kitágulnak, az anyagcsere és a vérkeringés fokozódik, tehát a bőr készen áll a gőz által kioldott hatóanyagok befogadására. A kezelés tökéletes wellness élményt biztosít, mivel a kezelés idejének nagy részében masszázs történik,amely segít kikapcsolni, ellazulni a mindennapok rohanása során.

» Milyen anyagokkal végzem a Permanent Contour® pecsétmasszázst?

A bőr letisztítása, radírozása után a vendég által kiválasztott meleg olajkompozícióval arc, nyak, dekoltázs masszázst végzek, majd a melegített arc, illetve test pecsétekkel masszírozom át a bőrt. Az arckezelés során mindig a bőr aktuális állapotának megfelelő pecsétet használom, így a választott pecséttől és hatóanyagtól függően hidratálom, fiatalítom, ránctalanítom a bőrt. A Permanent Contour® kezeléssel a gyulladásokat, akné állapotát is javíthatom.

A kezelés során az alábbi arckezelő pecsétek közül választhat:

  • Alga (bőr feszesítő, mineralizáló),
  • Levendula (nyugtató, fertőtlenítő, ödémákra),
  • Old india (harmonizáló, vérkeringés serkentő)
  • Rózsa (hidratáló, ránctalanító),
  • Szőlőtörköly (bőrrugalmasító, öregedésgátló)

Testkezelő pecsétek:

  • Alpesi Gyógynövények (vérkeringés és anyagcsere serkentő),
  • Alga (karcsúsító, anyagcsere serkentő, bőrfeszesítő),
  • Mészkő (tisztító, méregtelenítő, bőrfinomító)

» Kinek javaslom a Permanent Contour® pecsétmasszázst?

A Permanent Contour® kezeléssel hosszútávú, és garantáltan sikeres kezelési eredményeket érhetek el anti­aging kezelés esetén, a petyhüdt, ráncos, fakó, sápadt
bőr megfiatalításakor, a bőr méregtelenítésében­ és hatóanyagos feltöltésében, reumás és ízületi panaszok esetén, narancsbőr eltüntetésében, a test energetikai
szintjének normalizálásakor, a hatóanyagok lokálisan mélyre juttatásakor a bőrben. Tökéletes választás lehet ha száraz a bőre, ha érzékeny, ekcémára hajlamos a bőre, ha a allergiás a mesterséges kozmetikai hatóanyagokra, ha életvitelével inkább a natúr kozmetikumok az összeegyeztethetőek, vagy ha csak egyszerűen szeretne egy nagyot pihenni.

Bejelentkezem a Permanent Contour® pecsétmasszázs kezelésre