» Japán cosmo lifting

A japán Cosmo Lifting egy non-invazív (behatolás nélkül végzett) arcfiatalító módszer, amely segítségével az arc éveket fiatalodhat természetes módon. A japán Cosmo Lifting technikát a nemzetközi hírű reflexológus Lone Sorensen alkotta meg és oktatja a világ számos országában. Lone Sorensen immár 25 éve foglalkozik reflexológiai és természetes bőrfiatalító technikák fejlesztésével. Kitartó munkájának gyümölcse a japán Cosmo Lifting kezelés, amelyben tradicionális japán szépítő elemeket ötvöz az Andok őslakosaitól származó reflexológiával. A Cosmo Lifting ez által a természetes arcfeszesítő technikák között kimagaslóan eredményes és hosszantartó ránctalanító hatást eredményez.
A japán Cosmo Lifting során az arc szöveteit, izmait mélyen megdolgozzuk, illetve stimuláljuk az arc 21 akupunktúrás pontját és a nyirokrendszert egyaránt. A bőr legfelső rétegének ilyen módon történő megmasszírozásával ingereljük a meridiánokat és az arcidegeket is, így aktiváljuk a meridiánokhoz és a központi idegrendszerhez kapcsolódó zónákat, amellyel teljes egyensúly teremtődik az arcon és az egész testben.

» Milyen anyagokkal történik a japán Cosmo Lifting?

Ez a rendkívül pihentető és fiatalító hatású kezelés eredetileg az IncaEarth márka organikus krémjeivel és olajával történik. Az IncaEarth ásványi terápiát eredeti, andokbeli inka receptek felhasználásával alakították ki, 100% -os tisztaságú csipkebogyóolaj és hegyi só páratlanul jótékony összetevőivel kombinálva, amely az aromaterápia jelentős regeneráló előnyeit is nyújtja. Az IncaEearth ásványi terápia Dél-Amerika esőerdeiből származó 100%-os tisztaságú összetevőket tartalmaz.
Azoknak a vendégeinknek, akik ezt a különleges masszázs technikát inkább hagyományos kozmetikai kezelés keretében kérik, a spanyol Skeyndor cég 90 perces kezeléseibe illesztjük a Cosmo Lifting technikát.

» Kinek válhat javára a japán Cosmo Lifting?

A japán Cosmo Lifting nők és férfiak számára bármely életkorban előnyös. A fiatalabb generáció nagyszerű megelőző módszerre találhat benne, amely segít a finom vonalak és ráncok kialakulását késleltetni, valamint hat a bőr kollagén tartalmának csökkenése ellen. A kezelésektől a bőr megtartja tömör és egészséges kinézetét.
Érettebb bőrű vendégeknél a japán Cosmo Lifting az arc öregedésének jeleit csökkenti, látványosan kitelíti a már kialakult redőket, a mélyebb ráncokat. A kezeléssorozat hatására az idő múlásának nyomai távoli emlékké halványulnak.
A japán Cosmo Lifting amellett, hogy az arc szöveteit stimulálja, az akupresszúrás pontok ingerlésével az elmére, testre és lélekre is hat, és általános jó közérzetet kelt.