» Guna BIOLIFTING

Orvos esztétikai eljárás természetes hatóanyagokkal, amely a kollagén stimulációnak köszönhetően visszaadja az arc eredeti, fiatalos vonásait és a bőr egészséges üdeségét, feszességét.

» Mi a Guna BIOLIFTING kezelés?

A Guna BIOLIFTING egy olyan kollagén stimulációs orvos-esztétikai terápia, amely serkenti a kötőszöveti fibroblasztok aktivitását és támogatja a bőr természetes regenerációs folyamatait. A kezelési kúra hatására a bőr működése optimalizálódik, egészségessé, üdévé válik, tónusa fokozódik, ráncai kisimulnak, és az arc visszanyeri eredeti, fiatalos vonásait.

» Kinél alkalmazható a Guna BIOLIFTING kezelés?

A Guna BIOLIFTING mindenkinél használható, aki úgy érzi, hogy az idő múlásával kialakuló ráncai és csökkent bőrtónusa zavarja, vagy aki javítani szeretne stresszes, fakó, irritált bőrének állapotán.

» Mire alkalmas?

A Guna BIOLIFTING ideális az érett bőr (arc, nyak, dekoltázs, kézfej) fiatalítására, feszesítésére, a ráncok csökkentésére.
Továbbá alkalmas az irritált, stresszes, napfénykárosodott, száraz, fakó bőr regenerálására, revitalizálására, hogy újra fiatalosan üdévé, ragyogóvá és hidratálttá váljon, illetve hegek esztétikai kezelésére.

» Miben más ez, mint a többi esztétikai kezelés?

A Guna BIOLIFTING természetes hatóanyagokat tartalmazó, gyengéd, jól tolerálható fiatalító, regeneráló eljárás. Nem jelent mesterséges beavatkozást, így az eredeti, természetes vonásokat adja vissza.

» Hogyan történik a kezelés?

A steril hatóanyag dermarollerrel, illetve tű nélküli kozmetikai eljárással ( elektorporátor ) juttatható a bőr alatti kötőszövetbe.

» Hány kezelés javasolt?

Kúraszerűen 5–10 BIOLIFTING kezelést ajánlunk, heti vagy kétheti gyakorisággal, illetve félévente-évente emlékeztető kúra javasolt.

» Biztonságos?

Igen, mivel a kollagén bőrünk egyik legfontosabb alkotóeleme, stimulálásával támogatjuk a szervezet regenerációs folyamatait, és elősegítve a szöveti méregtelenítést a BIOLIFTING kezelés a legkíméletesebb módon segít bőre fiatalságának visszanyerésében.

» Alkalmazható-e más terápiás eljárásokkal együtt?

Igen, a Guna BIOLIFTING alkalmazható önmagában vagy más esztétikai eljárások hatásának fokozása céljából, pl. bioszál-beültetés, ráncfeltöltés, peeling, lézeres-, RF-, IPL-, PRP/Drakula kezelések vagy esztétikai műtétek előtt és után.

Bejelentkezem a BIOLIFTING kezelésre

További információk: www.biolifting.hu