» DR. Grandel – Szépség a legjobb kezekben

A DR. GRANDEL kozmetikai márka Németország vezető professzionális termékeket előállító cége. Professzionális kozmetikai terméken azt értjük, hogy kozmetikusok részére készítik, fejlesztik a termékeket, kizárólag kozmetikákban, szépségszalonokban találhatóak meg mind a kezelések, mind a lakossági termékek.
Az augsburgi cég a „Szépség a legjobb kezekben” szlogenjében szaktudást, kiváló minőséget és megbízhatóságot közvetít a termékekről, illetve a felhasználó szakemberek személyéről egyaránt. A Magyarországon több, mint 15 éve jelen lévő professzionális termékcsalád 19 sorozata közel 250 termékkel segíti a kozmetikusok munkáját mind a szalonkezelésekben, mind a vendégek kiegészítő otthoni ápolásában.

» Az egész egy 1000 éves malommal kezdődött

A DR. GRANDEL cég története egészen 1936-ra nyúlik vissza, amikor Dr. Felix Grandel egy malmot örökölt édesanyjától. Kémikus lévén kevés érdeklődést mutatott a malomipar iránt, viszont a búzacsíra felhasználhatóságának tanulmányozásával komoly sikereket ért el.
1947-ben megalapította cége, a Keimdiät GmbH először táplálék kiegészítőket gyártott, majd rövid időn belül a professzionális kozmetikumok gyártását tűzte ki fő célként.
A döntésének gyümölcse, hogy mára Európa vezető professzionális kozmetikuma lett a DR. GRANDEL.
Professzionalitás a siker kulcsa.

A DR. GRANDEL csoport orvosai, vegyészei nap, mint nap komoly erőfeszítést tesznek, hogy megtartsák vezető helyüket a professzionális kozmetikumok piacán. Kutatómunkájuk eredménye vitathatatlan: számos kiemelkedően rangos nemzetközi díjat nyertek és nyernek napjainkban is:

  • 2010 LNE & Spa’s Best Award, Hydro Active
  • 2011-2012 Beauty Forum Readers’ Choice Best Product, Elements Of Nature EPIGRAN
  • 2012 LNE & Spa’s BEST Award Best Product Hydro Active Hyaluron Body
  • 2014 Best Ingredients Award in Europe BeautyGen
  • 2014 Michael Grandel Életmű Díjat vesz át pályafutása kitüntetéseképpen

A DR. GRANDEL termékek mára már több mint 40 országban elérhetőek, képviselve a professzionális kozmetikai üzenetét. Sikerük alapja a megbízhatóság, töretlen és kiváló minőség, a gazdag hatóanyagok, és a folyamatos újító szellem.

www.grandel.com